Fabriqué en France

Coş  

Nici un produs

0,00 RON Livrare
0,00 RON Total

View cart Continue to checkout

CE SEMNIFICA  "CMO" ?

Le C.M.O. este numele dat unei tehnologii developate de catre laboratoarele franceze Tecnolab. Aceste dispozitive vizeaza compensarea efectelelor indezirabile ale campurile electromagnetice asupra organismelor vii.

C.M.O inseamna « Compensating Magnetic Oscillator », adica Oscilator Magnetic de Compensatie. 

Care sunt proprietatile semnalului de compensatie ?

Emisia de compensatie a CMO este creata pentru mentinerea la nivel celular a legaturilor ioni-proteina. Aceste legaturi fragile sunt perturbate de campul poluant, iar CMO are capacitatea de a le mentine într-un echilibru optim, asigurând functionarea electromagnetica a celulelor, respectiv ale organelor din organism.,

Principiul de functionare CMO.

O solutie microcristalina, structurata prin tratament electromagnetic, emite semnale electromagnetice foarte slabe, bioactive, care mentin legatura ioni-proteina.

Présence des ions dans les cavités protéiniques

Dispozitivele CMO contin o solutie salina microcristalina care se activeaza chiar prin emisia aparatului poluant, generarand un Semnal de Compensare. Acest Semnal de Compensare va intra in rezonanta cu receptorii celullari  ai organismelor vii, permitând astfel restabilirea  comunicatiilor celulare, desi câmpul de radiatii electromagnetice este prezent.


Actionând direct asupra biologicului, CMO-ul nu modifica intensitatea campurilor emise, deci nu perturbeaza buna functionare a aparatelor.

Trebuie sa tinem cont ca in cavitatea proteica exista diferiti ioni care au simultan  o miscare de rotatie si de oscilatie.


De exemplu, ionul de calciu are o frecventa proprie de rotatie de 35 Hz in cavitatea proteica si o frecventa proprie de oscilatie cuprinsa intre 1 si 2 GHz. Aceste valori se regasesc din pacate si plajele de frecventa a undelor emise de telefonia mobila.

 

Aceste interferente de rezonanta vor provoca perturbarea legaturii ioni-proteina, cauzand dereglari biologice. Pe aceasta falie intervin dispozitivele CMO, restabilind comunicarea intre ioni si proteina

 

 

Principiul dispozitivelor CMO


cones alignes

Dispozitivele CMO funcţionează după principiul de rezonanta bioactiva.

Cateva notiuni de baza pentru intelegerea principiilor de rezonanta bioactive.


1-     Masurarea undelor

Reamintim cei doi parametri utilizaţi in măsurarea undelor:

 

a - O măsură a intensităţii acelor unde, exprimate in Gauss sau Tesla pentru campul magnetic si in Volt/m pentru câmpul electric. In ceea ce priveşte undele electromagnetice artificiale ( telefonie mobila, Wi-fi, televizor, radio, antene si turnuri de transmisie telefonica...) se măsoară cu prioritate puterea emisa, sau mai precis densitatea puterii, definita ca nivelul de energie care străbate o suprafaţă determinata; măsurarea se face de la o distanta de multiple lungimi de unda fata de sursa de radiofrecvenţă. Acesta densitate de putere se exprima in Watt/mp. Norma oficiala SAR( rata de absorbţie specifica : parametru oficial la determinarea limitelor biologice admise) , este considerat ca o măsura cantitativa, pentru o expunerea aproape de sursa; ea măsoară de fapt cantitatea de energie absorbita de corp, exprimata printr-o creştere termica a temperaturii ţesuturilor.


b- A doua măsură se refera la frecventa undelor si se măsoară in Hertz ( Hz ), numărul de cicli pe secunda: 1Hz = 1 ciclu pe secunda.
La nivelul normelor oficiale se tine cont doar de măsurarea intensităţii undelor : SAR

 

 

2-    Fenomenele de rezonanta


Frecventele perturbatoare ale aparatelor casnice sau industriale sunt emise fie direct , fie prin armonicile lor (Ex: Când coarda Mi gros este atinsa la chitara, Mi - ul subţire vibrează fara sa fie atins ) pe aceleaşi plaje de frecventa ca  cele de oscilatie ale ionilor de calciu, magneziu, sodiu, litiu...sau chiar a sistemelor mai complexe precum aminoacizii, etc ) . Aceste interferenţe cu frecventele biologice naturale ale " viului " creează fenomene de rezonanta patogene, inducând o alterare/ diminuare in sistemul ionic la nivel celular. De exemplu concentraţia intracelulara a calciului la nivelul celulelor glandei pituitare este dublata după expunerea la telefonul portabil si revine la normal prin ataşarea unui dispozitiv CMO.

 

 Biotehnologia  CMO

Soluţiile bioactive CMO sunt soluţii microcristaline, impregnate cu o serie de frecvente acordate ( direct sau prin armonice) cu punctele biologice cheie si sensibile din organism, a căror activitate normala trebuie restaurata.

Aceasta soluţie microcristalina memoreaza frecventele utile ( gratie proprietăţilor ei magnetice de înmagazinare a informaţiei) si le restituie sub forma compensatorie spre locaţiile perturbate. Aceste proprietăţi sunt impregnate printr-un tratament fizic, apropriat parţial ca metoda de homeopatie.

Lucru deosebit, chiat  ambientul electromagnetic este cel care va declanşa/stimula activarea soluţiei bioactive CMO, de aceiaşi maniera in care se va aprinde un tub de neon plasat sub o linie de Înaltă Tensiune. In următoarea etapa, soluţia microcristalină CMO va genera micro-semnale, acordate cu frecvenţa naturala a ionilor de magneziu, calciu, sodiu, litiu, etc, la nivel celular. Aceste semnale vor corija si mentine la nivel optim  tocmai procesele de  rezonanta si de pulsaţie, perturbate la nivel celular de poluarea electromagnetica.

Măsurarea radiaţiei emisa de CMO are o intensitate echivalenta cu cea emisa de organele corpului uman ( in special cea a creierului) , respectiv 150 femto Tesla.
Metaforic vorbind, dispozitivul CMO transmite ionilor din organism mesajul "mentineti frecventa originala", iar mesajul este receptat imediat, după cum o demonstrează testele biologice. Aceasta eficacitate este demonstrata prin testele asupra concentratia in calciu, precum si prin studiul a numerosi indicatori biologici care revin la normal prin utilizarea tehnologiei CMO, chiar in situatia de expunere continua la poluarea EM.

* Aceasta soluţie salina, non ionizanta, non toxica, produce o inducţie magnetica de intensitate infinitezimală, măsurabilă, precum toate inducţiile magnetice de origine biologica, in femto Tesla prin SQUID (Superconducting Quantum Interference Device). extras de pe situl Comosystems


Coş  

Nici un produs

0,00 RON Livrare
0,00 RON Total

View cart Continue to checkout

Contactați-ne

PayPal