Fabriqué en France

Coş  

Nici un produs

0,00 RON Livrare
0,00 RON Total

View cart Continue to checkout

Tehnologia CMO

 Dispozitivele CMO compensează efectele biologice ale radiaţiilor electromagnetice, restaurând astfel ritmul natural al organismului uman.

 

I) Principiul de fonctionare

Dispozitivele CMO compensează efectele biologice ale radiaţiilor electromagnetice, restaurând astfel ritmul natural al organismului uman.
I) Principiu de funcţionare
Principiul de funcţionare CMO ( Oscilatoriu Magnetic de Compensaţie) este de a emite pulsatoriu un semnal de compensare, ( de 1 milion de ori mai slab ca cel emis de telefonul mobil ), exact cat ii este necesar organismului pentru a-şi rememora frecventele naturale. Nu poate fi considerat aşadar ca o sursa suplimentara de poluare.
Spectrul frecventelor emise de CMO intra in rezonanta cu receptorii organismelor vii si vor restabili si menţine la nivel celular legăturile ioni-
proteina perturbate de campul poluant, asigurând celulelor - implicit tuturor organelor - o funcţionare electromagnetica optima.
Aceste semnale se substitue astfel - cu o totala siguranţă pentru utilizator - stresului electromagnetic artificial generat de radiatiile tehnologiilor
poluante. Buna funcţionare a celulelor nu mai poate fi alterata de acest tip de stres.

Tehnologia CMO nu măreşte, nu reduce, nu absoarbe si nici nu modifica radiatiile sau eficacitatea aparatelor poluante, si nu modifica nici funcţionarea lor.
Acţiunea tehnologiei CMO acţionează strict la nivel celular.
CMO este un sistem pasiv, care nu se activează decat in prezenta unei surse poluante. Funcţionează autonom si fara baterii.

II) Garantie

Garanţie.
Durata minima garantata este de doi ani, datorita faptului testele biologice realizate cu aceleiaşi CMO dupa doi ani de utilizare nu au relevat nici o
diminuare a gradului de protecţie ( studiu realizat la Universitatea Montpellier)
Dispozitivele CMO restabilesc o compatibilitatea electromagnetica intre utilizarea aparatelor electronice si organismele vii, fara a se opune, atenua sau absorbi radiatiile lor.
In condiţii normale, creierul uman emite unde Alfa si Beta, pe frecvente situate intre 8 si 12 Hertz.
Frecventele extrem de joase (ELF in engleza, Extremely Low Frequencies), emise de aparatele electronice din viata cotidiana( telefoane mobile,
ordinatoare, etc) alterează ritmul natural al undelor emise de creier, cu serioase consecinţe asupra psihicului si biologicului .

 

 Illustration 1

CMO inseamna Oscilator Magnetic de Compensaţie sou Compensatory Magnetic Oscillator in engleza. Prima denumire a fost Tecno AO     (Aunomosus Oscilator) sau Alpha Oscilator.
 

 

 Mesures des ondes Alpha et Beta émises par le cerveau, sans et avec CMO

 Illustration2

(graficul de mai sus exprima masurile electroencefalograme ale personalului din secretariatele medicale, care lucrează mai multe ore pe zi pe un ecran de vizualizare cu tub catodic)

 

Graficul din stanga :  arata măsurătorile din prima zi ( J Zero )

Dupa trei zile, Un dispozitiv CMO este instalat pe ecranul de vizualizare.( J+ 3 )

 

Graficul din dreapta : arata măsurătorile EEG realizate dupa 14 zile ( J+ 14 ) 

J. Catier, Clinical Neurophysiology Department, Avignon Teaching Hospitals (France)

 


Oscilatorul CMO emite semnale electromagnetice hiper sensibile, cu o intensitate comparabila cu cea a creierului uman.
Radiatiile EM din mediul ambiant perturba echilibrul unor structuri celulare. Prin efect de rezonanta simetrica, semnalele CMO permit menţinerea unui echilibru optim  la nivel celular, chiar in prezenta sursei poluante.

 

 Illustration3

 

( in acest grafic, spectrul semnalului emis de CMO AA11 (1), măsurat prin procedeul SQUID ( Superconducting Quantum Interference Device.). Acest grafic arta limpede frecventele de 8 si 12 Hertz, si intensitatea foarte slaba a semnalului CMO AA11 (100 à 200 femto Tesla**)
(*) AA11 este unul din primele CMO (1993), pentru ecrane cu tub catodic; el este înlocuit astazi de dispozitivul AA12.
(**) 1 femto Tesla = 0,00 000 000 000 000 1 Tesla
III) Nu are efecte secundare
Dispozitivele CMO nu au nici un efect secundar
Dispozitivele CMO nu sunt toxice, ionizante sau radioactive
Dispozitivele CMO nu perturbează funcţionarea aparatelor wi-fi, electronice, electromagnetice, radio
" Complementar la studiul efectului de bioprotectie electromagnetica al CMO (contrat Tecnolab-université Montpellier I, No 98018), noi am testat
deasemenea inocuitatea acestei tehnologii utilizând sistemul nostru biologic.
Când dispozitivul COM pentru telefoane portabile este utilizat singur ( nu ca protecţia unei emisii poluante) pe durata de dezvoltare a
embrionului de găina, el nu induce nici o schimbare in nivelul de dezvoltare a embrionului. 


Coş  

Nici un produs

0,00 RON Livrare
0,00 RON Total

View cart Continue to checkout

Contactați-ne

PayPal